Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
Bulgursallad med fänkål och apelsin
Måltid:
Sallad
Kök:
Medelhavskost
Sökord:
Apelsin, Bulgur, Fänkål
Servings:
4
Author:
Torbjörns Tips
Ingredienser
3
dl
Bulgur
6
dl
vatten
1,5
st
grönsaksbuljongtärning
250
gram
finstrimlad fänkål
2
st
apelsiner
(skalade och skurna i bitar)
1
tsk
curry
50
gram
ruccolasallad
0,5
dl
russin
500
gram
keso naturell
olivolja
Gör så här
Fräs bulgur och curry någon minut i lite olivolja i en kastrull.
Häll på vatten och smula i buljongtärningarna. Koka efter anvisning på bulgurförpackningen.
Blanda bulgur, apelsin, fänkål, russin och ruccola.
Lägg upp och toppa med keso.