Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
Picklad zucchini med silverlök och persilja
Måltid:
tillbehör
Kök:
Sverige
Sökord:
Zucchini
Servings:
0
Author:
Torbjörns Tips
Ingredienser
1
zucchini
-halva skivor 4-5 mm tjocka
1
silverlök
-finstrimlad
1
persilja
-grovhackad
1-2-3 lag med senapsfrön
1
dl
ättiksprit
12%
2
dl
strösocker
3
dl
vatten
1
msk
senapsfrön
Gör så här
Varva zucchini, silverlök och persilja i en burk. Tryck gärna till lite.
Blanda ättiksprit, socker och vatten i en kastrull och koka upp. (1-2-3-lag).
Dra kastrullen av plattan, lägg i senapsfrön och låt det hela svalna.
Häll ättikslagen över grönsakerna i burken och sätt på locket. Låt stå i kylskåpet minst några timmar.
Inläggningen är sedan klar att serveras men håller sig utan vidare ett par veckor om du förvarar den i kylskåpet.