Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
Pinsa med löjrom och gräslök
Måltid:
Antipasti, pizza
Kök:
Italienskt
Sökord:
Creme fraiche, Gräslök, löjrom, Pinsa
Servings:
2
Author:
Torbjörns Tips
Ingredients
1
förbakad pinsa
1/4
finhackad rödlök
1
dl
creme fraiche
50
gram
löjrom
klippt gräslök
finriven parmesan
olivolja
Gör så här
Sätt ugnen på 250 grader. (gärna med pizzasten)
Pensla pinsan med olivolja och baka den i ugnen i 5-7 minuter.
Ta ut pinsan ur ugnen och låt den svalna ett par minuter.
Klicka på creme fraiche och löjrom.
strö över finhackad rödlök en aning finriven parmesanost och till sist klippt gräslök.
Dela pinsan i lagom stora bitar beroende på hur du skall servera den.
Ät med fingrarna och gärna med ett glas bubbel till.