Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Anteckning
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
Tagliolini med pancetta och champinjoner
Måltid:
Huvudrätt, Pasta
Kök:
Italienskt
Sökord:
Champinjoner, pancetta, Schalottenlök, tagliolini
Servings:
2
Author:
Torbjörns Tips
Ingredients
200-250
gram
färsk tagliolini
80
gram
tärnad pancetta
2-3
skivade champinjoner
2
schalottenlökar skurna i klyftor
1
finhackad vitlöksklyfta
0,5
tunnskivad spansk peppar
(chili)
1
dl
vispgrädde
salt och nymalen svartpeppar
olivolja
Gör så här
Koka pastan enligt instruktionerna på förpackningen.
Fräs champinjoner, schalottenlök, vitlök, chili och pancetta i en skvätt olivolja i en stekpanna.
Häll på grädden och låt koka ihop någon minut samt smaka av med salt och svartpeppar.
Lägg upp pastan på tallrikar och toppa med pancetta/lök-röran.
Övrigt
Servera gärna med glas gott rött vin.