Go Back
Skriv ut
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
Löjromssnuttar
Måltid:
Antipasti, Drinktilltugg, Förrätt, Tapas
Kök:
Svenskt
Sökord:
löjrom, smördeg
Servings:
4
Author:
Torbjörns Tips
Ingredienser
3
smördegsplattor à 100 gram
1
ägg
ihopvispat
100
gram
löjrom
1
dl
smetana
dillvippor
Gör så här
Skär smördegsplattorna i kvadrater med ca 4 cm sida, eller efter tycke och smak.
Placera smördegsbitarna på en plåt med bakplåtspapper på och pensla dem med vispat ägg och grädda i ugnen enligt instruktionerna på förpackningen.
Låt de gräddade smördegsbitarna svalna.
Garnera varje smördegsbit med en liten klick smetana, en klick löjrom och en dillvippa.
Lägg upp på fat och njut dem tillsammans med glas riktigt god Champagne.