Go Back
Skriv ut
Recipe Image
Anteckning
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Skriv ut receptet
Smördegspinnar med ädelost och sesamfrön
Måltid:
Drinktilltugg
Kök:
Frankrike
Sökord:
Ädelost, Sesamfrön, smördeg
Servings:
2
Author:
Torbjörns Tips
Ingredients
125
gram
smördeg
1
ägg
100
gram
ädelost
2
msk
sesamfrön
Gör så här
Sätt ugnen på 225 °C.
Pensla smördegen med uppvispat ägg.
Riv över ädelost och strö över sesamfrön.
Skär i ca 15 mm breda remsor som du vrider ett varv och lägger på bakplåtspapper på en ugnsplåt.
Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter tills de är gyllenbruna. Passa dig så att du inte bränner dem. Det går fort det sista...
Övrigt
Passa dig så att du inte bränner dem. Det går fort det sista...
Servera dem något avsvalnade eller kalla.