Site icon

Klyftad & pillad rödlök på nolltid -smart tips för pizzakockar och wokare

Klyftad & pillad rödlök på nolltid -smart tips för pizzakockar och wokare

Klyftad & pillad rödlök på nolltid -smart tips för pizzakockar och wokare

Har du någon gång svurit över att den klyftade löken hänger ihop mellan lagren? Här är lösningen! Oavsett om du skall ha finklyftad rödlök på pizzan eller lite större klyftor i woken så är problemet enkelt att lösa. Lägg den klyftade löken i en redningsbägare, eller annan burk med lock, och skaka kraftigt. Då separareras de olika löklagren i klyftorna i ett nafs. Klyftad & pillad rödlök på nolltid -smart tips för pizzakockar och wokare.

Klyftad & pillad rödlök på nolltid -smart tips för pizzakockar och wokare
Skriv ut

Klyftad & pillad rödlök på nolltid

Portioner 0
Författare Torbjörns Tips

Instruktioner

  • Klyfta löken.
  • Skaka löken kraftigt i en redningsbägare eller liknande.
  • Löken är "pillad" och klar att användas.
    Klyftad & pillad rödlök på nolltid -smart tips för pizzakockar och wokare
Exit mobile version