Klyftad & pillad rödlök på nolltid -smart tips för pizzakockar och wokare

Klyftad & pillad rödlök på nolltid -smart tips för pizzakockar och wokare
Klyftad & pillad rödlök på nolltid -smart tips för pizzakockar och wokare

Har du någon gång svurit över att den klyftade löken hänger ihop mellan lagren? Här är lösningen! Oavsett om du skall ha finklyftad rödlök på pizzan eller lite större klyftor i woken så är problemet enkelt att lösa. Lägg den klyftade löken i en redningsbägare, eller annan burk med lock, och skaka kraftigt. Då separareras de olika löklagren i klyftorna i ett nafs. Klyftad & pillad rödlök på nolltid -smart tips för pizzakockar och wokare.

Klyftad & pillad rödlök på nolltid -smart tips för pizzakockar och wokare
Skriv ut receptet

Klyftad & pillad rödlök på nolltid

Författare: Torbjörns Tips

Gör så här

  • Klyfta löken.
    Klyfta löken
  • Skaka löken kraftigt i en redningsbägare eller liknande.
    Skaka kraftigt
  • Löken är "pillad" och klar att användas.
    Klyftad & pillad rödlök på nolltid -smart tips för pizzakockar och wokare
RSS
Följ via E-mail
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter
LINKEDIN
Bloglovin

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.

Betyg





*