Sallad med pankokyckling -hämtmat de luxe

Sallad med pankokyckling-hämtmat de luxe
Sallad med pankokyckling-hämtmat de luxe

En fräsch sallad med massor av smaker med sesammajo och pankokyckling med het sås. Det är hämtmat som heter duga och som hämtades på Herbertssons Mat i Vårgårda. Ett lokalt cateringföretag som förutom cateringverksamhet emellanåt förser vårgårdaborna med god och vällagad hämtmat till helgen. Sallad med pankokyckling-hämtmat de luxe.

Hämtmat 1.0

Ett inte odelat positivt uttryck som oftast syftar på olika typer av snabbmat. Capricciosa, Big Mac och en halv special är exempel på rätter som vi förknippar med hämtmat. På senare år har även asiatisk hämtmat blivit populärt och har idag en betydande del av marknaden.

Hämtmat 2.0

På många orter, även utanför storstäderna, kan man numera hitta innovativa lokala matföretag som levererar vällagad och smakfull mat portionsvis för avhämtning. Hämtmat men ändå inte…

Pandemioptimerat

Ibland har man inte tid eller inte lust att laga mat och då passar det perfekt med en god middag som någon annan har lagat men som du äter hemma hos dig själv. Pandemioptimerat tycker jag. Det är bara att värma på och lägga upp på en snygg tallrik, hälla upp ett glas gott vin och njuta.

 

RSS
Följ via E-mail
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter
LINKEDIN
Bloglovin

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*