Digitalt glöggmingel med pepparkakor, ädelostcreme och päron

Digitalt glöggmingel med pepparkakor, ädelostcreme och päron
Digitalt glöggmingel med pepparkakor, ädelostcreme och päron

Vill du göra det riktigt enkelt för dig, men ändå gott, så är det bara att inhandla en burk pepparkakor, en tub ädelostcreme och ett par goda päron. Av detta kan du på ett par minuter svänga ihop världens kanske enklaste och troligen godaste glöggtilltugg. Det enda som sedan fattas är en flaska av din favoritglögg så är glöggminglet fixat. Tyvärr blir det ju inte så mycket minglat i coronatider men varför inte dela det här inlägget med dina vänner och bestäm en tid för ett digitalt glöggmingel med pepparkakor, ädelostkräm och päron.

Vilken glögg är bäst?

Det är den ständiga frågan. Svaret måste bli ”den du tycker bäst om.” Vars och ens tycke och smak får avgöra det hela alltså. Om du frågar mig så har jag två favoriter. Blossa trestjärning silver med rom och Blossa trestjärnig guld med cognac. Båda är riktigt goda men jag har ännu inte kunnat välja vilken jag gillar bäst. Det kan nog bli en utmaning till vinduellen framöver.

Har du gott om tid?

Om du har gott om tid så kan du naturligtvis blanda din egen ädelostceme och baka dina pepparkakor själv. Att odla egna päron kräver väldigt gott om tid. fem till tio år minst innan ett nyplanterat päronträd bär frukt har jag hört.

Julmys i vårt hus

Glögg tillsammans pepparkakor med ädelostcreme och päron har fördelen att alltid kunna vara standby för att med mycket kort varsel kunna förgylla adventsmörkret med lite härligt glöggmys. Värm glöggen och varandra i advent oavsett om det sker digitalt eller live.

Länkar

 

RSS
Följ via E-mail
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter
LINKEDIN
Bloglovin

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*