Inläggning av grönsaker är en välkänd metod för att tillvarata skörden. Det engelska uttrycket ”pickles” har mer och mer tagit över och idag talar vi ofta om picklade grönsaker. Hur som helst är det ett praktiskt och smakfullt sätt att förlänga livet på grönsakerna. En vanlig metod är att använda en 1-2-3 lag som har fått koka upp. Du kan även använda samma 1-2-3 lag till sillinläggningar.
Related Articles
Picklad zucchini och rödlök -klart på en kvart
Picklade grönsaker är ett fantastiskt gott tillbehör till många maträtter. Det passar särskilt bra till grillad eller fet mat där det behövs lite syrlighet för att balansera smakerna. Perfekt till hamburgare eller en grillad biff. [visa mer…]
Picklad rödlök -Både snyggt och gott
Picklad, eller inlagd rödlök har blivit ett populärt tillbehör. Du hittar den både på stjärnkrogar och gatukök. Den dök upp lite här och var för några år sedan och visst tänkte man att det skulle [visa mer…]
Picklad silverlök -fräscht och krispigt tillbehör
Picklad silverlök är ett gott tillbehör till t.ex. hamburgare, korv och grillade kötträtter. Den sätter piff på smakerna genom sin syra och sötma. Det är busenkelt att göra och är klart på fem minuter. Allra [visa mer…]
hej bra och trevlig läsning