Nyslungad honung från Östergården

Nyslungad honung från Östergården
Nyslungad honung från Östergården

Idag ringde det på dörren och utanför stod min kompis Kurt. Upprinnelsen till varför han ringde på just idag var att jag för några veckor sedan skrev ett blogginlägg med recept på min egen grillglaze. Kurt kommenterade då mitt blogginlägg med ett löfte om att jag skulle få en burk av hans egen honung vilket säkert skulle göra grillglazen ännu godare. Och idag ringde han alltså på dörren och infriade sitt löfte. Han överräckte en burk med precis nyslungad honung. Bara två timmar gammal. Bina som har stått för det mesta av jobbet i produktionskedjan har Kurt i kupor hemma bakom huset. Efter att ha smakat på honungen är jag helt säker på att den kommer att lyfta min grillglaze, och inte bara den, till högre höjder. Jag återkommer med recept innehållande nyslungad honung från Östergården.

 

RSS
Följ via E-mail
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter
LINKEDIN
Bloglovin

1 Comment

  1. Sommarhonung fortfarande i vaxkakan med ett litet glas Östgöta sädes vid sidan om är som nektar för gudarna!
    Säkert lika gott med nyslungad honung.

1 Trackback / Pingback

  1. KORRAD: Ostbricka från Sveriges minsta andelsmejeri -

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*