Ostron och Champagne -En tidlös kombination

Ostron och Champagne -En tidslös kombination
Ostron och Champagne -En tidslös kombination

Ett glas Champagne och ett ostron eller två är en perfekt aperitif som vi alldeles för sällan unnar oss. Hustrun och jag var häromdagen hos goda vänner i Alingsås och fick just detta. Det är minst sagt njutbart att en av de första riktiga vårdagarna, när det är tillräckligt varmt, sitta under bar himmel på altanen en stund, och låta Champagnen göra sitt. Det var inte första gången vi blev bjudna på detta hos våra vänner, och förhoppningsvis inte den sista heller. Ostron och Champagne -En tidlös kombination

Som en kyss från havet

Ostron har i ”alla tider” varit uppskattat på våra matbord. Först som fattigmansmat och sedan som kulinarisk läckerhet på slott och herresäten. Ostron har även ansetts vara ett afrodisiakum och ha lustframkallande egenskaper.

Ostron och Champagne -En tidslös kombination

 

 

 

RSS
Följ via E-mail
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter
LINKEDIN
Bloglovin

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*