Uppdrag vin -min författardebut

Uppdrag vin -min författardebut

Då var det dags. Jag har nu i mogen ålder fått tummen ur och skrivit en vinbok. Jag har funderat på det i många år men aldrig haft tillräcklig anledning att göra det. Tungan på vågen blev när jag sökte efter en bok att använda vid vinutbildningar och kurser. Jag hittade ingen som passade mig och då kom jag på den ljusa idén att skriva en själv. Uppdrag vin -min författardebut.

Författardebut

Det känns ganska nervöst och pirrigt att ge sig in i en, för mig helt okänd värld. Hur kommer boken att tas emot? Hur bra eller dålig är den? Gör jag bort mig fullständigt? Eller är det så att jag är nervös i onödan och att den inte kommer att märkas överhuvud taget?

Jantelagen

Sedan var det det här med jantelagen. Vem är väl jag att drista mig till att skriva en vinbok? Det finns ju så många vinböcker och så många duktiga författare så jag borde nog ha låtit bli. Om det å andra sidan är som jag misstänker att min bok inte kommer att göra något större väsen av sig eller resultera i något nobelpris, så är ju ingen större skada skedd.

Nu är det gjort i alla fall

Boken är klar och distribueras via alla de större bokhandlarna och nätbokhandlarna. Den finns nu tillgänglig som inbunden bok och inom kort även som e-bok.

Vad den handlar om?

Det är en introduktion och vägledning för dig som har börjat intressera dig för vin och vinprovning. Den ger grundläggande kunskap om vin, vintillverkning, druvor och vinländer. Du får veta hur man provar vin och får tips på hur du själv kan arrangera vinprovningar för dina vänner. Uppdrag vin är perfekt kurslitteratur för vinklubbar och studiecirklar.

 

Klicka för att länkas till bokshopen >>

 

 

RSS
Följ via E-mail
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter
LINKEDIN
Bloglovin

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*