En bok till -bloggrecept för matglada

bloggrecept för matglada

När jag ändå är i gång så passar jag på att släppa även min andra bok. Bloggrecept för matglada är precis vad det låter som. Det är en receptsamling för matglada som, liksom jag, gärna stökar i köket eller vid grillen. En bok till -bloggrecept för matglada

bloggrecept för matglada

Det här är en bok med utvalda recept från min mat & vinblogg. Den är lättsamt skriven och är mer att se som en inspirationsbok än en kokbok. Om du kan stå ut med att alla mått inte är exakta och att näringsvärden och tillagningstider inte är angivna, så är det absolut en bok för dig. Författaren, jag, är inte någon kock utan bara en matglad bloggare som gärna delar med sig av sina måltider till läsarna.

Finns tillgänglig nu

Bloggrecept för matglada finns tillgänglig hos de flesta större bokhandlarna och nätbokhandlarna. Den kan även beställas direkt hos förlaget Books on Demand.

bloggrecept för matglada -annons

 

 

RSS
Följ via E-mail
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter
LINKEDIN
Bloglovin

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*