Vinnarna utsedda -två vinnare får Eldrimners mathantverkskartbok

Vinnarna utsedda -två vinnare får Eldrimners mathantverkskartbok

Grattis till vinnarna i tävlingen!

Ann Lekander i Växjö och Anders Sylvan i Göteborg vinner varsitt exemplar av Eldrimners ”Din vägvisare till Sveriges mathantverk”.

Eldrimners mathantverkskartbok

Mathantverkskartboken presenterar 1 600 mathantverksföretag – adress, telefon, hemsida och en kort beskrivning av vad man tillverkar och säljer. En perfekt bok för dig som reser i landet och vill uppleva det unika svenska mathantverket. Den ger en inblick i mathantverkarens vardag och kan du planera dina resor för att upptäcka spännande smaker hos ostar, korvar, bröd, marmelader och mycket annat som har tillverkats hantverksmässigt av passionerade producenter.

Eldrimner Certifierat mathantverkEldrimner Certifieringsmärke

Eldrimner är ett nationellt resurscentrum för mathantverk som stöder mathantverkare i hela Sverige. De bidrar med kunskap och stöttning för företagare som vill utbilda sig och utveckla sin verksamhet inom mathantverk. ”Eldrimner certifierat mathantverk” är en kvalitetsmärkning för produkter där råvaror är helt naturliga och har lokalt ursprung. Detta för att du som konsument skall vara säker på att produkten håller hög kvalitet.

Eldrimner - Nationellt resurscentrum för mathantverk

 

 

RSS
Följ via E-mail
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter
LINKEDIN
Bloglovin

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*