Igår grillade jag kryddiga korvar och grönsaker. Som vanligt grillade jag lite för mycket, men hellre det än för lite. Jag får emellanåt utstå viss kritik från min bättre hälft för att jag alltid tar till för mycket. Det står jag lätt ut med. Särskilt nästa dag när det finns härliga rester i kylskåpet. Jag brukar säga just det att ”ingen blir ledsen av ha färdiglagade rester i kylen”. Använd resterna -Korv & grönsakspytt.
Grillade grönsaker har en speciell god smak. Smaken lockas fram när de grillas och och ger grönsakerna en ny dimension. Efter en natt i kylen finns de mesta av smakerna kvar och de blir jättegoda efter några minuter i stekpannan. Korvarna som också har legat till sig i kylen är bara att slanta, dela och fräsa på.
Använd resterna -Korv & grönsakspytt
Ingredienser
- Rester från kryddiga korvar och grillade grönsaker.
Gör så här – Världens kanske kortaste recept.
- Fräs upp korv och grönsaker tillsammans i lite olja i en stekpanna och vips så är lunchen klar.
Bli först med att kommentera