Tävling – Vinn Vår Kokbok 2017

Ny chans att vinna Vår kokbok
Ny chans att vinna Vår kokbok

Nu har du chansen. Vinn Vår Kokbok 2017. Det är en uppslagsbok för köket på 892 sidor och över 1000 recept. Den är perfekt för dig som tycker om att laga mat och

Vår kokbok är nog inte boken som man sitter och bläddrar i för att inspireras utan mera ett uppslagsverk för köket. Där du kan hitta rätt innertemperatur till lammsteken, hur man lagar pommes duchesse eller hur länge rödbetorna skall koka. Sara Begner på Coop skriver i förordet ”låt den ligga framme på köksbänken, för det är där den hör hemma, inte i kokbokshyllan eller på soffbordet.”

Tävling – Vinn Vår Kokbok 2017

[RF_CONTEST contest=’8273′]

RSS
Följ via E-mail
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter
LINKEDIN
Bloglovin

13 Comments

  1. Skulle vara på tiden att byta ut min gamla och väl använda ”Vår kokbok” mot en ny, fräsch och uppdaterad, då min gamla håller på att falla isär inte bara i två delar utan flera! 😊

  2. Jag har ingen baskokbok utan använder mest tidningsartiklar eller lagar mat utan recept. Denna bok skulle få mig variera maten mera.

  3. Den första kokbok jag köpte var just denna år1970. Nu skulle jag vilja ge mitt barnbarn detta kokbok, Där allt grundläggande man behöver veta om matlagning o bakning finns

  4. Min sliten o väl använd då haft den sen 1973 då fick den då gick i hemtekniska så behöver en ny hel bok

  5. Har ärvt mammas kokbok från 50-talet. Då fanns inte pizza, macron eller sushi. Behöver nog uppdatera på fler områden.

  6. Den här läckra kokboken blir den bästa inflyttningsgåva till min son som flyttade till eget den 1 januari 2018. Låta honom inspireras till många goda middagar och kanske jag blir bjuden framöver.

  7. Detta har under alla år varit som en bibel för oss – efter 28 år har den rasat ihop och skulle älska nya förlagan förstås!

  8. Min son fyller 21. Han kan steka ägg och rosta mackor. Inget mer. Och han ska flytta hemifrån … HJÄÄÄLP!

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*