Matiga mackor -Skicka in ditt favoritrecept nu!

Jag är säker på att det finns en väldig massa recept på goda matiga mackor hos mina läsare och det skulle vara jättekul att få ta del av dem. Matiga mackor -Skicka in ditt favoritrecept nu!
Månadens tema i april - Matiga mackor

Skicka in ditt favoritrecept på en matig macka. Jag väljer ut ett av de inskickade recepten, lagar och äter det samt publicerar det på bloggen. Jag är säker på att det finns en väldig massa recept på goda matiga mackor hos er läsare och det skulle vara jättekul att få ta del av dem. Matiga mackor -Skicka in ditt favoritrecept nu!

Månadens tema -”Matiga mackor”

Den här månaden är temat ”matiga mackor” och det är ju ett minst sagt stort område. Det kan vara kalla mackor, varma mackor, vegetariska mackor, mackor med skaldjur eller mackor med kött. Ja du fattar…

Skicka in ditt favoritrecept

Skicka in ditt favoritrecept via kontaktformuläret så kommer jag att samla ihop dem när månaden är slut och välja ut ett. Om det är just ditt som blir utvalt så hör jag av mig och ber dig berätta lite om vem du är och att skicka en bild på dig.

 

RSS
Följ via E-mail
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter
LINKEDIN
Bloglovin

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*