Mitt Engelska Kök -Engelsk matblogg på svenska

Sausage Rolls - Foto: mittengelskakok.com
Sausage Rolls - Foto: mittengelskakok.com
Mitt Engelska Kök är en ny Engelsk matblogg på svenska. Tracy som driver bloggen kommer från England men bor numera i Skåne. Även om bloggen är ny så är Tracy ingen nykomling i bloggosfären. Hon driver sedan några år tillbaka den Engelskspråkiga bloggen The Culinary Jumble. Tracy hanterar det svenska språket alldeles utmärkt även om det emellanåt smyger sig in lite charmig ”svengelska”. Mitt Engelska Kök -Engelsk matblogg på svenska.

Bloggsurfing med mat i sikte

Jag tycker att det är jättekul att botanisera i det enorma bloggutbudet både vad gäller svenska och internationella bloggar. Det är tur att den förestående brexiten inte påverkar internetflödet över gränserna. Vi kan även i fortsättningen följa och låta oss inspireras av brittiska bloggar. Det engelska köket har länge kämpat i motvind internationellt sett, men sjävklart lagas det mycket god mat i England och Storbritannien. Vi har väl alla sett Jamie Oliver, Nigella Lawson, Heston Blumenthal och Gordon Ramsey laga fantastisk mat på TV.
Sausage Rolls - Foto: Mitt Engelska Kök
Sausage Rolls – Foto: mittengelskakok.com

Engelska Sausage Rolls

Ett av Tracys recept på ”Mitt Engelska Kök” som jag absolut kommer att prova är Engelska Sausage Rolls. Jag återkommer med det i ett senare blogginlägg.
Inbakad kött-, fisk, eller veg-fyllning förekommer i många kulturer och många kök världen över. Piroger, dumplings och petit choux är några exempel.
RSS
Följ via E-mail
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter
LINKEDIN
Bloglovin

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*