Senapsmajonnäs är perfekt till bookmaker sandwich, smörrebröd, hamburgare eller varför inte till biff Rydberg. Det kan inte vara mycket enklare. Förutsatt att du har en färdig majonnäs alltså. Men det är enkelt även om du måste slå majon först. Senapsmajonnäs -gott till mycket.
Grunda med senapsmajonnäs
Den är perfekt som grund på smörrebrödet eller hamburgaren. Vill du sedan få lite guldkant på tallriken så är det helt ok att toppa med en matsked eller två också.
Mina uppsamlingsheat
Det är bra att ha en skål med god senapsmajonnäs i kylen när det börjar suga i tarmen framåt lunchtid. När jag snabbt och lätt skall svänga ihop en lunchmacka så kan det bli som idag. Ett uppsamlingsheat som jag kallar det. Jag hade ett par hjortfärsbiffar kvar från i fredags och med dem i centrum så blev det en matig macka på ett gott delat fröbröd. Lite smör i botten (kanske onödigt), En sked senapsmajo, ett blad romansallad, kluvna hjortfärsbiffar, ett par tunna skivor brieost, lite guldkant i form av en liten sked senapsmajo till, ett par gurkskivor och till sist toppskivan av fröbrödet. Gott eller?… På den mackan står man sig ända till middagen.
Senapsmajonnäs -gott till mycket
Senapsmajonnäs
Ingredienser
- 2 dl hemslagen majonnäs
- 4 tsk fransk senap -ta lite mera om du gillar stark senapssmak
- 4 tsk skånsk senap -ta lite mera om du gillar stark senapssmak
Gör så här
- Blanda ingredienserna i en skål
Senapsmajonnäs
Mera majonnäs
Bli först med att kommentera