Torbjörns Tips -Artikel i Borås Tidning

Torbjörns Tips -Artikel i Borås Tidning
Torbjörns Tips -Artikel i Borås Tidning

Tidigare i veckan hade jag Anne Engström från Borås tidning på besök. Hon intervjuade mig för en artikel i Borås Tidning. Vi hade en trevlig pratstund vid köksbordet om min verksamhet och vägen fram till idag. Självklart är det kul att det skrivs om min blogg och förhoppningsvis kommer det att resultera i flera följare till torbjornstips.se.

Torbjörns Tips -för vanligt folk

Precis som det står i artikeln är min ambition att bloggen skall vara välskriven och rikta sig till vanligt folk. Ibland kan det bli ett något mera nischat blogginlägg men det handlar hela tiden om mat och dryck.

Torbjörns Tips -Artikel i Borås Tidning

 

 

 

 

 

RSS
Följ via E-mail
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter
LINKEDIN
Bloglovin

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*