Fredagsmys med lammkorv och ryggbiff

fredagsmys-med-lammkorv-och-ryggbiff
fredagsmys-med-lammkorv-och-ryggbiff

Här är mitt kylskåp

Igår kväll fick det bli min egen variant på det klassiska tv-programmet ”här är ditt kylskåp”. I vårt kylskåp fanns det lammkorv från Backagården och en skiva ryggbiff. Perfekt fredagsmat för Lena och mig. Jag fräste lammkorven och ryggbiffen tillsammans i stekpannan. Sedan brände jag ur stekpannan med lite rödvin och lade till grönpeppar och grädde till en god grönpepparsås. Vi åt köpepommes till, som i och för sig inte kom från kylskåpet men från frysen näst intill.

-Enkel och god fredagsmat

(Den avancerade servettbrytningen på bilden kallar för Lena ”Cross Kitchen”)

Fredagsmys med lammkorv och ryggbiff

 

RSS
Följ via E-mail
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter
LINKEDIN
Bloglovin

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*