Sommarens matkasse – hitta den hos matkasse.se

Sommarens matkasse – hitta den hos matkasse.se
Sommarens matkasse – hitta den hos matkasse.se

Sedan drygt ett decennium har det funnits färdiga matkassar att beställa hem, direkt till dörren. Konceptet med en matkasse är inte bara bekvämt, utan även ett bra sätt att få ny inspiration i sin matlagning tillsammans med nyttiga och väl balanserade måltider. Det finns numera ett stort utbud av olika varianter av matkassar – allt för att kunna tillgodose de flesta hushålls kostbehov. På senaste tiden finns det även ett utbud av matkassar för olika helger och säsonger, med anpassade middagar eller buffér.

Färskpotatissallad med grillad sparris och kycklinglårfilé
Färskpotatissallad med grillad sparris och kycklinglårfilé

Sommarens matkasse

De som testat en matkasse, har förmodligen också insett de stora fördelarna med både bekvämlighet och den nya inspiration som vanligen följer med recepten. Nu är sommaren inget undantag för möjligheten att enkelt kunna laga goda middagar eftersom det finns anpassade grillkassar. Vanligtvis har man en matkasse för att underlätta vardagen, men en grillkasse passar för att kunna njuta av goda grillmiddagar vare sig man arbetar eller inte på sommaren.

När matkasse.se testade grillmenyn från ICA matkasse var det under en helt vanlig arbetsvecka där middagarna lagades direkt efter jobbet. Det visade sig faktiskt att vara både enkelt och minst lika snabb matlagning som vid spisen.

Grillmiddagar i en matkasse med varierande råvaror, kan för de som vanligtvis grillar kött, medföra nya kunskaper om vad som kan läggas på grillen. Att grilla de flesta grönsaker och t.o.m. salladen var en sådan insikt efter grillveckan.

Goda grillmiddagar

Middag en helt vanlig vardag tillsammans med en snabbt ihopsvängd färskpotatissallad med grillade sparrisar och kycklinglårfilé.

Det mesta går att lägga på grillen; såsom grönsaker och sallad och enklare matlagning än så blir det knappast. Förutom fräschör och bibehållen god smak av grönsakerna, så innebär det också att alla kan delta i gemenskapen runt grillen istället för att någon behöver står i köket och fixa med tillbehören.

Varför inte grilla hela veckans måltider samtidigt och servera en enda stor grillbuffé, när man blir många till bords?

Ja, vare sig det blir vardagslyx med grillade middagar eller om man väljer att hålla en sommarbjudning, så blir det enklare med en färdig grillkasse . Inte minst för att man slipper gå till affären under fina sommardagar.

Utbudet av matkassar är stort och det går enkelt att sortera, jämföra och hitta sin matkasse hos matkasse.se.

 

Det här blogginlägget är sponsrat av matkasse.se/Emagix AB
RSS
Följ via E-mail
Facebook
Instagram
Pinterest
Twitter
LINKEDIN
Bloglovin

1 Comment

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


*